Η Κυβέρνηση δολοφονεί

 Ανάπτυξη. Αυτή είναι η λέξη που κυριαρχεί σε κάθε δελτίο ειδήσεων, σε κάθε φυλλάδα ή εκπομπή στο ραδιόφωνο που σέβεται την κυβερνητική προπαγάνδα και θέλει να μας πείσει και μας, πως έτσι ξαφνικά όλα θα αλλάξουν και από στιγμή σε στιγμή η οικονομική κρίση θα ‘ναι παρελθόν.


Την Πέμπτη 28/2 δύο φοιτητές στην Λάρισα βρέθηκαν νεκροί από αναθυμιάσεις επειδή προσπάθησαν να ζεσταθούν με ένα αυτοσχέδιο μαγκάλι.


 Όποιος πάει να πει, τι σχέση έχει αυτό με τη κρίση και ότι δεν πρέπει να τα συγχέουμε όλα μεταξύ τους, να φέρει στο μυαλό του ποιος προσπαθεί τα τελευταία 3 χρόνια να μας αφήσει χωρίς φαγητό, χωρίς δουλειά, χωρίς καμία πρόσβαση στην υγεία ή στην εκπαίδευση. Το πράγμα είναι απλό, πρέπει να σώσουν τις τράπεζες και οι ζωές μας δεν αξίζουν τίποτα μπροστά σ’ αυτό. Έτσι λοιπόν πρέπει να τα ξεπουλήσουν όλα, πρέπει να γίνουν απολύσεις στο δημόσιο, να απολύσουμε καθηγητές, δασκάλους, διοικητικό προσωπικό, γιατρούς, νοσοκόμες, να συγχωνεύσουμε σχολεία και σχολές να κλείσουμε νοσοκομεία να ιδιωτικοποιήσουμε λιμάνια, δημόσιες παροχές, τα πάντα. Ενώ τα χρειαζόμαστε όλα και ακόμα περισσότερα. Πρέπει να κάνουμε περικοπές στους μισθούς των γονιών μας γιατί πρέπει να κάνουμε «θυσίες» ενώ παράλληλα οι τιμές όλο και ανεβαίνουν.

  Και εμείς ρωτάμε, τι έχουν καταφέρει όλα αυτά; Έχουν καταφέρει η ανεργία να φτάσει στο 30% και όλο και πιο πολλές οικογένειες να φτάνουν το όριο της φτώχειας και της εξαθλίωσης στην Ελλάδα. Έχουν καταφέρει 2 παιδιά να πεθαίνουν επειδή δεν είχαν λεφτά για να ζεσταθούν με έναν ασφαλή τρόπο. Και εμείς ρωτάμε ξανά, ως πότε; Αυτό που ζούμε συνάδελφε και συναδέλφισσα δεν έχει σταματημό εκτός αν το σταματήσουμε εμείς. Με τους αγώνες μας να ανατρέψουμε τη κυβέρνηση και την πολιτική που δολοφονεί και ετοιμάζει να εξαθλιώσει εμάς και τις οικογένειές μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου